SUSTENTABILIDADE NA PRODUÇÃO DE ÁLCOOL A BASE DE FRUTAS DESPERDICADAS

Authors

  • Luís Felipe Silva Guidolino
  • Mateus Rocha do Prado
  • Pedro Henrique Tezoto Queiroz
  • Yan Felipe Cirino Machado
  • Yasmim Emanielli Espinha Amaro
  • Rodrigo Henrique Geraldo

Keywords:

Sustentabilidade

Published

2024-11-19

How to Cite

SILVA GUIDOLINO, L. F.; ROCHA DO PRADO, M.; TEZOTO QUEIROZ, P. H.; CIRINO MACHADO, Y. F. .; ESPINHA AMARO, Y. E.; GERALDO, R. H. . SUSTENTABILIDADE NA PRODUÇÃO DE ÁLCOOL A BASE DE FRUTAS DESPERDICADAS. Journal of Innovation and Science: research and application, [S. l.], v. 3, n. 2, 2024. Disponível em: https://joins.emnuvens.com.br/joins/article/view/658. Acesso em: 25 sep. 2025.

Similar Articles

1 2 3 4 5 > >> 

You may also start an advanced similarity search for this article.

Most read articles by the same author(s)

<< < 1 2 3 4 > >>